Лабораторија за Електричне машине,
Електромоторне погоне и Аутоматику

Oвај сајт је један од излазних резултата пројекта ИееДигКомпИ4.0.

Фото албум


0.jpg

ФТН на Сајму образовања у Београду


У оквиру сајамског наступа Универзитета у Крагујевцу, Факултет техничких наука у Чачку наступио је на 9. Сајму образовања „Звонце“ на Београдском сајму. Манифестацију је отворио министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић, а посетиоци су имали прилику да се информишу о свим сегментима образовног система.

Заједничким наступом Универзитета у Крагујевцу  посетиоцима су се представили факултети који припадају овој академској заједници. Програмом излагања и пратећим скуповима и презентацијама представљени су студијски програми основних, интегрисаних, мастер и докторских академских студија Факултета техничких наука, као и  начини и могућности за добијање стипендија и мобилност студената.

У оквиру Сајма, на штанду Центра за промоцију науке изложена су издања Факултета техничких наука, објављена у протеклих годину дана.

На штанду Машинско саобраћајне школе из Чачка изложен је експонат- роботска рука, иначе резултат мастер рада  дипломца ФТН Војислава Вујичића, мастер инжењера мехатронике.